I NOVOPAZARCI U SLOBODINOJ BELEŽNICI TRIJUMFA

I NOVOPAZARCI U SLOBODINOJ BELEŽNICI TRIJUMFA !

OKK Novi Pazar – KK Sloboda Užice 78:83 (47:38)

Prednost koju je napravila na samom startu meča uhavativši “na spavanju” Slobodine košarkaše, ekipa Novog Pazara održava sve do poluvremena. Bilo je momenata jako dobre igre Užičana, momenata kada su prilazili na samo posed zaostatka, ali bi tada kao po pravilu usledile greške, prodate lopte, faulovi za tri poena i sl.

47:38 je pred nastavak u korist domaćih.

Iz svlačionice u drugo poluvreme izlazi jedna potpuno drugačija ekipa Slobode – energičnija u odbrani, a znatno pametnija i mirnija u napadu. Mladi Bogićević stožer je većine napadačkih akcija gde vrlo veštim dodavanjima “hrani” Slobodin centarski duo Ilić-Miladinović, spolja sve to efikasnošću prate Božić i Kapetanović, te ekipa Slobode treći period rešava u svoju korist rezultatom 30:20 i sa poenom prednosti ulazi u poslednjih 10 minuta (67:68).

Završna četvrtina donosi veliku borbu dveju ekipa, sve pršti od duela i kontakta koji personifikuju ogromnu želju za pobedom u oba tabora. Na koncu, na 3 minuta pre kraja i rezultatu 78:76 za domaće, košarkaši Slobode bivaju mirniji, staloženiji i borbeniji gde vezanim poenima, a kao posledica skokova u napadu, prave seriju 7:0 te utakmicu relativno mirno privode kraju.

Sjajno drugo poluvreme Užičana, i još jedna pobeda, treća u nizu !

Na kraju, OKK Novi Pazar – KK Sloboda Užice 78:83 (47:38)

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Miladinović sa 18, Ilić je postigao 14, Božić je dodao 13, a Ćirković 11 poena.

Kod domaćih, nešto bolji od ostalih bili su tamnoputi plejmejker Talley sa 16, odnosno, Numanović sa 14 poena.

U sledećem kolu, u subotu od 18 časova u Velikom parku na programu je derbi – KK Sloboda Užice – KK Zlatibor Čajetina.

Ispunimo halu, momci su to zaista zaslužili !

Izveštaj: Djordje Stanojčić

NAPRED SLOBODA !

Vesti

Kup “Radivoj Korać”

Pobedom nad ekipom Igokee u finalu (78:60), naši kadeti osvojili su međunarodni memorijalni turnir “Radivoj Korać” koji je ovog vikenda održan u Banjaluci. Bravo dečaci.

Read More »